Over Rolling Luggage

Deskundig kiezen wij voor onze klanten de beste bagage- en tassenmerken uit de hele wereld, van bekende merken zoals Samsonite en Tumi tot nieuwe, opkomende spelers zoals Lipault en American Tourister.

Rolling Luggage ging van start in 1995 toen de eerste winkel de deuren opende in Heathrow Airport Terminal 1. Van daaruit breidden we uit naar de andere terminals van Heathrow en vervolgens nog verder, naar de luchthavens van Gatwick, Stansted, Manchester en steeds verder. We hebben nu meer dan 20 winkels in het VK, Ierland, Denemarken, Duitsland, Hongkong, Macau en Australië.

We beschikken over een aantal kantoren in de hele wereld, maar het grootste kantoor ligt in het VK, aan Stockley Park, net aan de rand van Heathrow Airport.

PRIJSBELEID VAN LUCHTHAVENS IN HET VK

Rolling Luggage hanteert een btw-prijsbeleid (taxfree) voor al onze luchthavenwinkels (na de veiligheidscontrole). Dat betekent dat al onze prijzen ⅙ lager zijn dan die van winkels buiten de luchthaven, ongeacht of u binnen de EU of daarbuiten reist.*

*In het kader van ons bedrijfsbeleid vragen we klanten om bij elke aankoop hun instapkaart te tonen. Dankzij de verkopen aan niet-EU-reizigers sparen we btw uit (omdat de regering ons geen btw aanrekent op deze verkopen). We gebruiken die besparing om de prijzen van al onze producten te verminderen voor alle passagiers, ongeacht hun bestemming.