When Business meets City Breaks

Waaraan denken wanneer
u online bagage koopt

Het juiste stuk bagage kan een leven lang meegaan en u van Zuid-Frankrijk tot in Zuid-Amerika vergezellen. Maar online de perfecte koffer kopen is minder eenvoudig dan u denkt.

5 redenen waarom u goed moet opletten
wanneer u een koffer koopt

Hoe ver
Begin met deze vraag: “Waar trek ik heen en wat ga ik daar doen?” Als u de halve wereld rondvliegt voor een citytrip in New York, dan hebt u waarschijnlijk een harde koffer op wieltjes nodig die gemakkelijk te dragen valt en toch sterk genoeg is om uw spullen veilig te houden. Springt u in de auto om naar zee te rijden, dan is een lichte koffer of reistas ideaal.

Hoelang
Het lijkt logisch, maar mensen maken snel de fout om de lengte van hun reis over het hoofd te zien. Zo kopen ze bagage die eigenlijk helemaal niet bij hen past. De beste bagage voor een internationale reis zal vast veel groter zijn dan de ideale tas voor bijvoorbeeld een wellnessweekend. Grote koffers (75 cm) zijn ideaal voor reizen van twee weken, terwijl medium koffers (68 cm) eerder perfect zijn voor een vakantie van een week.

Hoeveel
Het budget is altijd een factor. Voor het ene stuk bagage betaalt u minder dan €80 en voor het andere ruim €1000. Dus veel hangt af van wat u precies zoekt. Het beste koffermerk voor u is misschien niet het duurste. Er is voor elk budget wel een stuk bagage. Beslis dus vooraf hoeveel u bereid bent uit te geven en zoek dan een tas binnen dat budget.

Hoe groot
Grootte doet er wel degelijk toe, en dan vooral in deze tijden van goedkope vliegmaatschappijen. De regels over handbagage zijn vaak heel streng. Denk dus aan die afmetingen wanneer u een koffer kiest. Houd er bovendien rekening mee dat een grotere koffer ook zwaarder zal zijn zodra al uw vakantiespullen erin zitten. De grootste maat is dus niet altijd de beste.

Hoe veilig
Zacht of hard? Ritssluiting of driepuntslot? De ene koffer houdt uw bezittingen veiliger dan de andere. Houd daar dus rekening mee. Reist u met veel waardevolle spullen of verblijft u in een gedeelde overnachtingsplaats (jeugdherberg, rugzaktoerisme enz.)? Dan denkt u het best wat beter na over het slot dat u kiest.

Zilver American Tourister Lock'n’Roll Spinner

American Tourister Lock'n’Roll Spinner

Deze stevige koffer op vier wieltjes heeft een driepuntslot dat uw bezittingen veilig houdt. De kers op de taart: op de bagageband valt het leuke, kleurrijke design meteen op. De Lock’n’Roll is verkrijgbaar in drie afmetingen: 55 cm als handbagage, 69 cm voor reizen van een week, en 75 cm voor reizen van twee weken.

Goud Samsonite Uplite Spinner

Samsonite Uplite Spinner

De lichte, zachte Samsonite Uplite Spinner is uitbreidbaar en schikt zich dus naar al uw reisbehoeften. Tijdens het uitpakken zal de goede indeling in de smaak vallen, terwijl een TSA-slot al uw bezittingen veilig helpt te houden.

Platina Hartmann 7R Spinner

Hartmann 7R Spinner

De Hartmann 7R Spinner is stijlvol, duurzaam en erg handig. De ultieme koffer die u echt overal vergezelt. Een lichte, kras- en schokvrije buitenste schelp, een sterke, dubbele trekstang in aluminium, een verzonken TSA-slot ... Het perfecte huwelijk van stijl en functionaliteit.

Waaraan denken wanneer u online bagage koopt
https://www.rollingluggage.nl/shop-the-look_roll-luggage-buying-tips.html
Item# shop-the-look_roll-luggage-buying-tips