When Business meets City Breaks

Wanneer zakenreizen
en citytrips samenvloeien

Een zakenreis kan u met een dubbel gevoel opzadelen. Zeker, het is altijd fijn om eventjes weg te zijn van het kantoor en een nieuwe stad te verkennen. Maar zodra u uw vlucht hebt gehaald, door de beveiligingscontrole bent geraakt, al de juiste handen hebt geschud en die overtuigende presentatie hebt gegeven, is het vaak alweer tijd om terug te keren naar huis.

The ‘Bleisure’ trend

Maar nu is er een nieuwe trend voor zakenreizigers zoals u: ‘bleisure’. Het concept is eenvoudig: neem een paar dagjes vrij na afloop van uw zakenreis en brei een citytrip in New York aan uw congres of beleef na uw strategievergadering een unieke vakantie in Dubai.

Geen beter moment om een paar dagjes vakantie te nemen dan wanneer uw bedrijf u op het vliegtuig naar een van de meest fantastische steden ter wereld heeft gezet! Steeds meer zakenreizigers zien het niet meer zitten om helemaal naar Canada te vliegen om alleen hun hotelkamer en de binnenkant van een congrescentrum te zien. En al evenmin om het vliegtuig naar te Spanje nemen om de hele dag in een muffe beurshal door te brengen. Beschouw zakenreizen als een mooie kans om uw reishorizonten te verruimen!

Als u ook op de kar van de bleisuretrend springt, dan hebt u bagage nodig die vlotjes de overgang van werk naar fun maakt.

Wanneer zakenreizen en citytrips samenvloeien
https://www.rollingluggage.nl/shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure.html
Item# shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure