How to pack for your holiday

Hoe inpakken
voor uw vakantie

Tijd voor uw welverdiende pauze! U hebt geld opzijgezet, uw vluchten en hotels geboekt, vakantie genomen en fantastische activiteiten gepland. Het enige wat u nu nog moet doen, is alles wat u op uw reis nodig hebt in een paar kubieke centimeters proppen.

Kijk even naar deze handige inpaktips
en haal het maximum uit uw bagage.

Hou het netjes
Doe uw best om netjes in te pakken als u op reis vertrekt, ook al brengen uw kleren de rest van de vakantie door in een hoek van de hotelkamer. Vouw uw hemden, truien, jurken en jeansbroeken op alsof u een etalage aan het inrichten bent. Niet alleen gebruikt u de ruimte in uw koffer op die manier efficiënter, u voorkomt ook kreuken tijdens het reizen. Door in 'blokjes' in te pakken, houdt u alles ook compact en scheidt u uw spullen zodat u ze eenmaal op uw bestemming snel en vlot kunt uitpakken.

Gebruik uw inpakriemen
In de meeste koffers zitten inpakriemen. Waarom er dan geen gebruik van maken? Elastische riemen zijn handig om alles op zijn plaats te houden. Maar riemen waarvan u de spanning kunt aanpassen zijn nog beter! Gebruik uw bagageriemen om zachte stukken zoals kleding en strandhanddoeken samen te drukken. Zo krijgt u meer ruimte voor andere benodigdheden.

Wees creatief
Tenzij u het creatief aanpakt, zult u snel geen ruimte meer hebben in uw koffer. Denk na over de verloren ruimten. Uw schoenen zijn hol, dus waarom zou u er geen sokken, laders of ondergoed in steken? Is er nog plaats in uw toilettas? Gebruik ze! Eisen uw wandelschoenen veel ruimte op in uw koffer? Draag ze op het vliegtuig en pak uw sandalen in!

Hoe inpakken voor uw vakantie
https://www.rollingluggage.nl/shop-the-look_roll-how-to-pack.html
Item# shop-the-look_roll-how-to-pack